Entry: What I did 9 days before Raya... Friday, October 05, 2007







Hahahahhaa...that's me....muahahahahahah...
Don't try to do this at home....hahahahahh...


***********************************************************************************
Buat sementara waktu, saya hanya akan update blog di blog terbaru saya. Walau bagaimanapun, blog ini tetap akan di update from time to time. Cuma pada waktu sekarang, saya minta semua pembaca blog saya yang jahil ini beralih ke blog saya yg baru. Ianya adalah blog bergambar. Jom!

Click di sini --> http://irwandy.com/blog

Jumpa di sana!
Terima kasih!

   8 comments

Masy
October 5, 2007   12:46 PM PDT
 
bwahahahahahahahhahahahahah~
acai
October 5, 2007   01:37 PM PDT
 
muahahahahahahahaa... geli hati tengok gambo ni bro,kekeke...seriess..:) comel betui bodel tu..ayu gitu...
umie
October 8, 2007   01:47 PM PDT
 
betul cakap acai tu.. nampak ayu+comel la ND possing camtu... :D hahaha...
taufiq
January 8, 2008   04:14 AM PST
 
hehe ape dah jadi?
malaysia seo
April 17, 2009   07:04 PM PDT
 
APE DAH JADI NI
malaysia web design
June 23, 2009   03:22 PM PDT
 
blog terbaru dimana pula
web design
June 26, 2009   11:23 AM PDT
 
say a selalu masuk tak update pun
fire extinguisher
July 1, 2009   12:30 PM PDT
 
wah ketawa besar nampak

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments