Entry: Wish's List Thursday, April 07, 2005



1. Sony Ericsson W800i (next month kuar kot) Click here.
2. Works Emotion 17 inch sports rims (nak pasang dlm masa terdekat nih!..yeay!) Click Here.
3. Ovation Elite 1778 LX Series Acoustic/Electric Guitar (RM4,500...huwaa..mana nak carik) Click Here.
4. Eibach Pro Kit Sports Springs for Honda Civic 2.0 ...to improve handling, comfort, lowering the car a bit & look nice with 17 inch rims.
5. Tag Heuer F1 series watch. Click Here.

6. 10 Megapixels Olympus Digital Camera. (lom kuar lagi)
7. A good/dream wife...muahahahahah...ni long term punya wish..:p


I guess to je la kot buat masa ni. Agaknya, 2 out of 6 tu je aku mampu takat nih. Yang lain tu tunggu gaji 10k sebulan...:p

Semalam aku drive gi office dgn keadaan kaki berbalut nih. Nak naik office punya la seksa walaupun tangga skit je. Berpeluh lak aku. Hari ni gi office lagi nak settlekan something. Walaupun MC seminggu, kena gak gi office. ishk ishk...Takpa...bukannya buat pape pun kat rumah.

Click here and you'll laugh!
http://www.sparkyblue.com/misc/italian_english/index.htm

### - Bosan dok rumah! Jom tengok wayang?...:D

   4 comments

dia
April 7, 2005   06:17 PM PDT
 
and I wish that u will get well soon... ;)
Nur
April 8, 2005   10:28 AM PDT
 
do take care ND..kaki tu tak baik sgt lagi..nauzubillah kang apa pulak lagu jadi...semoga cepat sembuh :D
aleeya
April 9, 2005   11:07 AM PDT
 
nd, nak gak SE W800i tu..
walkthrulife
April 12, 2005   02:55 PM PDT
 
hope u r feeling much better now.

y takleh bukak the link...

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments