Entry: Bagaikan Ada Sesuatu Friday, February 18, 2005



Sudah lama aku tidak merasakannya. Sudah lama aku menghidarinya. Tapi ianya datang sedikit demi sedikit. Aku tak pasti apakah maknanya. Adakah ianya untuk kebaikan aku? Adakah ianya datang tepat pada masanya? Tapi aku masih confused dgn diri aku sendiri. Ia datang dgn tiba-tiba. Aku tak pasti kenapa ianya datang pada masa-masa begini. Tapi aku bersyukur juga. Ada juga perasaan takut. Entahlah. Susah nak nak diletakkan dalam kata-kata.

Sometimes, life is weird. We usually let go something precious while it's just in front of us. Kita takkan sedar hinggalah ketiadaannya. But this time, I won't let it happen to me. Aku akan berusaha untuk appreciate apa yg ada di depan aku. InsyaAllah jikalau termampu.

Anyway, just wanna congratulate my bro. Dia dapat nombor 2 overall...out of 180 students untuk persediaan gi Jepun kat Ambang Asuhan Jepun, Universiti Malaya. Kelmarin dia masuk Utusan Malaysia dgn other top 5 students. Dapat anugerah & some money. That's cool. Next month dah nak gi Jepun for 4 years. Dia nak amik fizik. Congratulations Bro!

   13 comments

pak bear
February 18, 2005   02:52 PM PST
 
adik aku dulupun belajar kat AAj Um dulu.. tapi tak tau laa di anmpak nombor berapa.. huahuahua.. yg pasti dia dah kat Kobe, Jepun dah sekarang nie.. belajar bagai nak rak... good luck untuk adik aku sendiri.. :)
basri
February 18, 2005   03:14 PM PST
 
Anak saudara sepupu aku lagi setahun baru habis. 6 tahun dah kata sana jiwa kental betul.
aleeya
February 18, 2005   04:34 PM PST
 
wow..
bagusnye ur bro.. congrats!
best of luck ya..
joliekins
February 18, 2005   10:10 PM PST
 
congratulations ND's bro!
wanda
February 19, 2005   12:28 AM PST
 
wah terernya adik awak nd..congrats to ur bro
yaabbna
February 19, 2005   10:54 AM PST
 
Apa yg ko rasa nd?
I know what u did last night..

hahaha

terus kan rasa ko tu nd..
dia
February 20, 2005   12:01 AM PST
 
congratulations to ur bro & ur family... :D
Op
February 20, 2005   10:52 AM PST
 
tahniah buat adik ko! selamat mengharungi 4 tahun di jepun.
gtb
February 20, 2005   04:55 PM PST
 
all the best to ur bro
ND
February 20, 2005   09:51 PM PST
 
Thanks guys! My bro say thanks to all
banai
February 20, 2005   10:26 PM PST
 
peh! respek dan salute utk adik mu.. :)

bila la otak dan minda aku nak cerdas semula ek? :p
ND
February 21, 2005   08:30 AM PST
 
thanks banai...hehehe
Azizah-adikabang
October 4, 2005   01:54 PM PDT
 
That's was extraordinary achivement.....Congrat!!!!!Sy ada kwn right now study kat aaj gak.Harap2 dia dapat lulus dgn pencapaian PALING cemerlang.Klu xde aral melintang,bln 3.2005 ni dia fly.Even terlalu berat & sedih utk sy lepaskan dia.Ape yg sy blh buat,just berdoa dan terus berdoa agar dia tetap simpan sy dlm hati dia 4ever....i really hope so.

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments