Entry: Valentine's Day? Ape tu? Monday, February 14, 2005



Sejak beberapa tahun yg lepas, aku tak pernah miss beli card Valentine's Day utk seseorang. Tapi tahun ni, tiada siapa yg aku nak kasi. Mungkin ada sorang kot? Tapi lupa nak beli. Takde masa! Haha. Esok lusa je la aku kasi kot. Tapi aku tau dia tak sambut valentine. Takyah la kan? :D

Sedih gak bila teringat pada tarikh ni pada tahun lepas. Masa tu aku inginkan semangat dari Dia sebab keesokkan harinya aku ada sesuatu yg penting. Kemudian aku bagi Valentine's Day card utk dia dan hanya lafaz "Happy Valentine's Day awak!" yg aku dengar sebelum aku memasuki semula ke kereta ku. Bila aku dah balik, dia call...say thanks and say good luck. Aku kembali bersemangat untuk menghadapi hari esok.

Tapi tu semua antara kenangan manis yg aku akan ingat sampai bila-bila. Nasi dah jadi bubur. Aku tak dapat buat apa-apa melainkan untuk meneruskan kehidupan ini. Aku tahu dia masih ingatkan aku. Dan aku masih ingat pada dia setiap hari. Tapi aku taknak pisang berbuah dua kali. Cukup lah ianya menjadi satu pengajaran dan menjadi titik permulaan untuk meneruskan kehidupan yg baru.


### - "Awak, saya nak awak jadi ibu kepada bakal anak-anak saya dan menjadi teman hidup saya sehingga akhir hayat saya." .... wahahahhahahah....

   20 comments

Deramang
February 15, 2005   11:57 AM PST
 
Sudahlar dengan kuisan isi isi tersirat. Adalah lebih baik kalo siaran tergendala Mencari Sinar disambung semula....dah lama tuan hamba menunggu menjejak kisah lama kembali
GbuM
February 15, 2005   04:03 PM PST
 
Awak, saya nak awak jadi ibu kepada bakal anak-anak saya dan menjadi teman hidup saya sehingga akhir hayat saya --->> camni ke ex ko ckp kat ko dulu??? ish geli giler aku dgr... hehehehhe
ND
February 15, 2005   07:48 PM PST
 
wahahahha...tade la..tu contoh ayat la...ayat drpd seorang lelaki kpd pompuan...hahahah
chees
February 15, 2005   09:37 PM PST
 
valentine tuh sejenis biskut ke? apsal aku tatau...
ND
February 16, 2005   12:18 AM PST
 
chees....sbb ko keju...wakakakhahaa
emma
February 16, 2005   10:07 AM PST
 
er.. ayat tu jugak ko taruk kat sini? eish.. tak sesueyyyy..
petit
February 16, 2005   07:32 PM PST
 
ermmm...ayat jiwang nih:p
Superdiman
February 16, 2005   08:35 PM PST
 
ni lah risiko kalau hidup bermotivasikan org yg kau sayang. nanti bile dia takde melopong kau teraba-raba (jgn sebarang raba weh..)

hidup atas nama diri sendiri. jatuh bangun sendiri. takde dia pun kau masih mampu berlari...
orenz
February 17, 2005   08:06 AM PST
 
jiwang jugak rupanya ko ND.. vote for ND!!! (dengan gaya huruf V yaabbna di bawah dagu)
basri
February 17, 2005   08:31 AM PST
 
jiwang takpe, jangan jiwa kacau.

ND
February 17, 2005   08:55 AM PST
 
bukan jiwang...tapi....err..tak perlu la ckp..haha
gtb
February 20, 2005   04:19 PM PST
 
apersal kata-kata yang sama pernah saya dengar jugak yer...
nasik dah jadi bubur..tawar lak tu...
hilang selera nak makan.
banai
February 20, 2005   10:29 PM PST
 
"Awak, saya nak awak jadi ibu kepada bakal anak-anak saya dan menjadi teman hidup saya sehingga akhir hayat saya." .... wahahahhahahah.... <--- hikhikhik peh! :) teringat lak aku kisah silam.. rase mcm nak terajang diri sendiri je.. muahahha
ND
February 20, 2005   10:33 PM PST
 
wahahah...banai..bila masa ko ckp camtu?..wahahahah..:p
zuril
February 25, 2005   12:54 PM PST
 
sungguh alergik dgn ayat yg bold kaler itam tu.. ayat tipikal yg tak boleh sgt dipercayai..
ND
February 25, 2005   01:46 PM PST
 
hahaah zuril...tu ayat yg saya pinjam dari awak la tu..kekke
Trunkz
October 20, 2005   01:17 AM PDT
 
ayang...
ye bang?
Abg nak raba leh?
Leh Raba la..
Yahuu...
azrifaris
June 16, 2006   12:30 PM PDT
 
ayt kena manis klu tak awek lari.klu nak cari awek mesti lah kena gentel mcm aku.aku dah ade sepuluh awek.
mark
March 18, 2007   10:28 AM PDT
 
aku..
adalah aku..
dan beginilah jalan hidupku..
biarkan org bicara apa tentang aku..
aku bukan telaga..
aku bukan pujangga ku hanya insan biasa yg x bisa berbuat apa2..
aku bukan dia yg kau puja..
aku bkn dia yg kau cinta..tapi mungkin aku yg kau hina..
mungkin pula aku yg kau benci..
aku bkn dia..
dia juga bkn aku..
dan tak ada seorang pun yg ada di dalam hatiku kecuali kau
mark
March 18, 2007   10:28 AM PDT
 
aku..
adalah aku..
dan beginilah jalan hidupku..
biarkan org bicara apa tentang aku..
aku bukan telaga..
aku bukan pujangga ku hanya insan biasa yg x bisa berbuat apa2..
aku bukan dia yg kau puja..
aku bkn dia yg kau cinta..tapi mungkin aku yg kau hina..
mungkin pula aku yg kau benci..
aku bkn dia..
dia juga bkn aku..
dan tak ada seorang pun yg ada di dalam hatiku kecuali kau

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments