Entry: Taktau ape nak tulis Monday, December 20, 2004



Sebelum lunch tadi, aku gi Karangkraf kat Shah Alam tu. Nak amik majalah2 yg di sponsor oleh karangkraf untuk gathering geng jurnal nanti. Dapat la jugak jumpa kak Sri Diah, novelis Alaf 21 tu. Nanti time gathering jumpa lagi! Hehe...

Kat Karangkraf tu jugak, aku jumpa member lama yg kerja kat situ. Dia jadi webmaster karangkraf. Boleh la lepak selalu dgn dia. Office pun dekat. Huhuhu.

Time kat Karangkraf tu jugak, ada la a few girls yg tgh tunggu giliran untuk interview. Ayu-ayu sungguh. Tu baru kat luar, kat dalam..kat tempat staff2 pun manis-manis belaka. Ishkkk..nyesal aku pakai selekeh gile semalam. Hahahahhahh...

Happy 24th Birthday to my friend, Zaffur. He's one of the Clique. Wish you all the best and may Allah bless you.

Dalam tangisan yang syahdu
Kau mendustai percintaan diriku
Setelah aku memberi segala galanya
Pengorbananku dikau persiakan

Oh mengapa tangisan dalam kerinduan ini
Menjadikan kehidupan ku tidak menentu
Keretakkan bak di hempas kaca oh mengapa...

   0 comments

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments