Entry: Ocean's Twelve Friday, December 17, 2004



Hari ni keje tak ingat punya. Tapi sempat gak la gi photostate 110 keping artikel utk Gangguan Teksual 3 (GT3). Patutnya nak hantar by Pos Ekspres hari ni. Tapi boss masuk lepas Solat Jumaat lak. Tak sempat nak gi. Lagipun tgk dia bad mood je. Tak berani nak main kuar je camtu. Selalunya boleh, dia tak kisah sgt asalkan keje siap.

Tapi memandangkan billing software tak settle lagi, aku yg bertanggungjawab utk follow up dgn org yg buat billing software tu. Tiap2 hari boss tanya aku...dan tiap2 hari jugak aku tanye org yg buat tu. Hehe.

Lepas office hour, ajak E1, Basri, Atoi & Wira gi lepak kat uptown. Tetiba Abu call, nak ajak tgk midnite movie "Ocean's Twelve" kat GSC Midvalley. Aku pun ok je. Pape hal pun, aku gi uptown dulu, lepak dgn diorang. Kul 8pm aku balik umah...rest jap. Kul 11pm aku kuar balik gi midvalley.

Ocean's Twelve. Recommended movie for all. Tapi disebabkan aku penat & ngantuk sangat, for the first time in my life, aku tertido dalam wayang! Hahaha...Bukan sebab boring, sbb aku sakit mata sangat nak tido. Hehehe...Ala...tido kejap2 je..dlm 3-5 minit..pastu bangun balik..tido balik..huhu

   5 comments

Airiz
December 18, 2004   07:00 PM PST
 
ala .. dah tengok .. bestnya .. memang berharap pun filem ni ada sambunganya sebab cast semua best-best ...
afxzal
December 19, 2004   12:19 AM PST
 
erkk.. camner leh tersama ngan aku. aku pun tertidur2 gak! aku tau citer tue best.. tp ntah naper aku leh tertidur plak masa tue. tp sekejap2 laa.. yg betul2 aku terlena 2 kali. hampeh betul!! last2 aku tak paham sgt jln cerita dia. muahaha...
ND
December 19, 2004   01:57 AM PST
 
tu la pasal afxzal...aku dah tatau jalan ceritanya dah...siot btol...kena tgk balik kat dvd nanti nih..
Shani
December 19, 2004   03:12 AM PST
 
Nak tgk citer nih nxt week...harap2 dpt off day before xmas la hendaknya.Takot tertidur jugak...hehehe
doBot
December 19, 2004   06:51 AM PST
 
tu la...kawan aku cakap citer best nie...nak kena gi tengok la.

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments