Entry: Cuti tapi kerja Saturday, December 11, 2004



Hari ni birthday Sultan Selangor. Tapi aku kena kerja. Boss suruh dtg sebab the person yg buat billing software tu nak settlekan hari ni. Aduhhh..aku dah la nak servis skuter aku. Dah nak jual dah. Ade buyer dah. Abis tu nak buat camno...terpakso gi kerjo..

Petang pulak, ada birthday party anak buah aku. Baru setahun jagung je umur dia. Nama dia Ellisa Farhana. Sedap pulak nama dia kan? Hahaha...Dah lama tak jumpa cousin2 aku. Kitorang mmg jarang berjumpa sbb tak rapat sgt dgn cousins. Aku lagi rapat dgn kengkawan dr cousin aku. Hehehe...

Malam pulak, gi Cyberjaya Townhouse kat sebelah MMU tu. Rumah makcik aku. Dia buat open house. Memang cantik la townhouse tu. Makcik aku buat kat club house. Memang gempak la. Pulak tu ade group of awek2 melayu mandi kat swimming pool pakai swimming suit....aku cuci la mata kejap...hahahah...

Tapi setakat camtu, nothing la bagi aku...sbb dulu aku penah gi Long Beach, California & Brisbane...selamba je minah2 omputih ni topless depan aku..wakakakakka...tapi kena cover skit sbb mak aku ade...so, takleh tgk sgt..hahahahh

   5 comments

Muaz
December 12, 2004   11:52 AM PST
 
Andy! Long beach, CA ek? hehe... dekat ngan rumah aku tu..bila lagi wei nak dtg sini kita layan awek2 topless wei? hahaha.. baliklah kampung halaman ko kat sini.. hehehe =p
doBot
December 12, 2004   01:27 PM PST
 
kerja...kerjaa.....jangan tak kerja....
afxzal
December 12, 2004   08:16 PM PST
 
ND.. ko letgo skuter tue berapa RM? ko letgo kat kedai ke kat member?
Ter
December 12, 2004   09:33 PM PST
 
haha cover kat mak ko? takyah la dia mesti taunye ko usha.... haha aku pun pernah kantoi usha awek ngan mak aku
ND
December 13, 2004   08:45 AM PST
 
afxzal..aku letgo rm10,500...ok la tu kan

muaz, nanti aku dtg kampung aku tu...kim salam kat sedara mara aku kat sana eh?..hahahahah

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments