Entry: 2 Movies Friday, October 22, 2004



Today, I watched 2 movies...went out at 3pm and watched Ladder 49 at GSC Midvalley alone for the 4.55pm show. Sedih gak citer nih...tapi best...Then, habis kul 6.55pm, fuh..nasib baik member2 dah book utk buka puasa kat Shakey's...masuk je shakey's diorang dah ade and buka terus...ade orang belanja..haha..Thank Zaffur...

Pastu kul 8.45pm, tgk citer "Outstanding Love" (Cinta Luar Biasa)...hahaha...dgn bebudak clique nih la...tah hape diorang nak tgk tah...tgk Nasha Aziz la tu..huhu...aku pun layan je la...boleh la tahan citer ni...aku suka satu part nih...

Nasha : Apa khabar makcik...dari pasar ke?
Makcik : Tak ah...dari SUPERMARKET!

hahahahahh...hamik ko, bedebuk kena sekali...hihi

Aku ingat nak beli buku SQL...but dunno which one nak beli...nak guna sebagai rujukan and for easy reference...Tutorial online mmg ade, tapi nak kena guna buku gak, senang nak baca kat memana nanti...So, any suggestions?

   4 comments

maman
October 24, 2004   01:42 AM PDT
 
if u really need a book, get o reilys nye ke, but usually i just google my question and read from like 4 to 5 links. sql, yg confusing nye bila ko kene buat query by joining multiple tables.
ND
October 24, 2004   03:46 AM PDT
 
yeah...that's why maman..buat query by joining multiple tables tu yg pening skit...kena ada dot dot tu..heh
maman
October 24, 2004   08:56 PM PDT
 
yeah. dont worrylah, first i too had problems with remembering queries, pasal dah lama i tak pakai sqlserver. but now, i think i can figure it out. no worries.
abah
October 24, 2004   11:14 PM PDT
 
kawan aku baru beli buku SQL for dummies. Leh tahan gak buku tuh reger ari tuh dier dapat diskaun RM 60 hengget. Senang aa leh cepat paham :D

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments