Web Counter
Since January 2004




- ::: mE ::: -
| Irwandy aka ND |
| 27 |
| Kuala Lumpur |
| Working in Shah Alam |
| Photography, Blogging, Guitars |
| Music, Theatre, Movies, Cars |

| YM! : silverbullet_gt |


-------------------------------


ND's Latest News :-

- photography freak
- working in UMW, Shah Alam
- busy with working life lately


-------------------------------



Plain White Tee's - Hey There Delilah



-------------------------------

Siri Sampai Menutup Mata

Episod 1
Episod 2
Episod 3
Episod 4
Episod 5
Episod 6
Episod 7
Episod 8
Episod 9
Episod 10
Episod 11

-------------------------------

Siri Mencari Sinar

Episod 1
Episod 2
Episod 3
Episod 4
Episod 5
Episod 6
Episod 7
Episod 8
Episod 9
Episod 10
Episod 11
Episod 12
Episod 13
Episod 14


-------------------------------

Entri Yang Terhangat Di Pasaran

Aku Bukan Memilih
Pakaian Ketat : 18SX
Menjalinkan Hubungan
Why Call?
Ada Apa Dengan Perempuan?
Duit Hantaran
Melayu Kita
Mamak!!!
For The Love or Money
Mencarut?
Hantu
Kisah Di Traffic Light


-------------------------------

:: Archieves ::

<< October 2007 >>
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
 01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31


If you want to be updated on this weblog Enter your email here:



rss feed


Monday, October 01, 2007
PENGUMUMAN!

Buat sementara waktu, saya hanya akan update blog di blog terbaru saya. Walau bagaimanapun, blog ini tetap akan di update from time to time. Cuma pada waktu sekarang, saya minta semua pembaca blog saya yang jahil ini beralih ke blog saya yg baru. Ianya adalah blog bergambar. Jom!

Click di sini --> http://irwandy.com/blog

Jumpa di sana!
Terima kasih!


Posted at 08:05 am by irwandy
Comments Please  

Friday, September 28, 2007
Jom Buka Puasa!

Sempena bulan Ramadhan yg mulia ini, saya ingin menjemput rakan2 serta geng2 blog dan pembaca blog semua utk join berbuka puasa ramai2 pada minggu depan. Here are the details.

Date : Khamis, 4 Oktober 2007
Venue : Picnic Foodcourt, KLCC
Time : 6.00pm

Saya dengan kawan2 blog yg lain seperti Masy, Anne, Acai dan lain2 akan berada di sana. So, meh la join!


Posted at 07:50 am by irwandy
(1) Comments  

Thursday, September 20, 2007
Kelaparan @ McD Buffet Ramadhan

Berbuka puasa di Mc Donald's Seksyen 3, Shah Alam. Ada buffet Ramadhan for RM23.90 (after tax RM25.10). Kitorang paling byk makan dan paling byk sampah. Huhuhu. Lepas ni kena ban dari McD Shah Alam...hahahaha... :







ONLY AT McDONALD'S! .. hahaha



Saya makan :-

2 Fillet O'Fish, 1 McChicken, 3 pieces Ayam McD, 1 Double Cheese Burger, 1 Fish Foldover, 4 pieces Chicken McNugget, 1 French Fries, 2 air Sirap, 2 coffees, 1 tea, 1 choc sundae...

Agak kurang la berbanding last year. Tahun ni takleh sumbat byk sgt...hahaha


### - Achtung! Don't try this at home kids! :


Posted at 10:54 pm by irwandy
(7) Comments  

Monday, September 17, 2007
Hari Raya Cookies 2007

Nak biskut raya yg sedap..yg murah?...
Nak beri pada family atau yg tersayang?..
Nak makan utk raya tahun ni?...

We present to you our best selling raya cookies for the past 12 years.

ALMOND NEST~!  - RM 24 only!






Dah teruja?...Nak rasa?...Nak sample?...

Sila call/sms saya di 012 277 2297 (ND)
atau terus hubungi ibu saya di talian 03-41087061 (Puan Zainun)


Sila click link ini utk info lebih lanjut ---> http://irwandy.com/rayacookies



Posted at 07:49 am by irwandy
(1) Comments  

Tuesday, September 11, 2007
Oh New Zealand~!

Before I proceed, I guess it's not too late to wish Selamat Hari Merdeka to everyone! Hehehe...

About the topic, suddenly I'm in love with New Zealand. I really wanna go there when I found out about this travel agent called CONTIKI. They make trips and tours for those who is between 18 - 35 years old only. There are tours to Europe, America, Australia & New Zealand. Maybe utk org yg muda2 sebab tempat tinggal biasa2 je. Hostel ada, hotel biasa ada. Not those hotel2 yg grand la kan. Kiranya mcm backpackers package la ni. Yang bestnya, kita join with the people all around the world dlm trip nih. Can make new friends also.

Based on this information --> http://ph.contiki.com/tours/85-grand-explorer
It's a tour around New Zealand. Just click it and it explain it all. 15 days tour around  New Zealand. Dapat gi tempat2 yg cantik2 for photography enthusiast mcm aku ni. All that for USD$1,600 - USD$1,800 excluding return flight ticket to New Zealand la kan. Tapi makan, transport, tmpt tinggal semua included. Tengok je la itenary tu. Buat aku tak sabar nak pergi. Kena berjimat cermat dan nak kumpul duit nih. Target nak pergi next year.

Hajat di hati nak amik trip Ultimate European. Dapat gi more than 7 Europe countries for 45 days! Dan juga dpt gi Mesir. All that for USD5,500 - USD$5,800. Quite cheap but nak kena apply visa utk negara2 yg memerlukan kita menggunakan visa. Leceh. Dan lagipun trip camni memerlukan at least RM40,000. Huhuhu...nevermind lah.

Kalau nak kira2...I need RM12,000 for the New Zealand Grand Explorer trip. The tour, flight ticket & pocket money. Siapa sudi menderma?..hahahahaha...or..sape nak join aku?..Jom~!!!

### - Gambar Keris Patih Live in KL at http://irwandy.fotopages.com


Posted at 03:08 am by irwandy
(3) Comments  

Next Page]