Web Counter
Since January 2004




- ::: mE ::: -
| Irwandy aka ND |
| 27 |
| Kuala Lumpur |
| Working in Shah Alam |
| Photography, Blogging, Guitars |
| Music, Theatre, Movies, Cars |

| YM! : silverbullet_gt |


-------------------------------


ND's Latest News :-

- photography freak
- working in UMW, Shah Alam
- busy with working life lately


-------------------------------



Plain White Tee's - Hey There Delilah



-------------------------------

Siri Sampai Menutup Mata

Episod 1
Episod 2
Episod 3
Episod 4
Episod 5
Episod 6
Episod 7
Episod 8
Episod 9
Episod 10
Episod 11

-------------------------------

Siri Mencari Sinar

Episod 1
Episod 2
Episod 3
Episod 4
Episod 5
Episod 6
Episod 7
Episod 8
Episod 9
Episod 10
Episod 11
Episod 12
Episod 13
Episod 14


-------------------------------

Entri Yang Terhangat Di Pasaran

Aku Bukan Memilih
Pakaian Ketat : 18SX
Menjalinkan Hubungan
Why Call?
Ada Apa Dengan Perempuan?
Duit Hantaran
Melayu Kita
Mamak!!!
For The Love or Money
Mencarut?
Hantu
Kisah Di Traffic Light


-------------------------------

:: Archieves ::

<< March 2005 >>
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
 01 02 03 04 05
06 07 08 09 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31


If you want to be updated on this weblog Enter your email here:



rss feed


Friday, March 25, 2005
Incomplete

Sometimes we feel like, our life is incomplete. You get what you want, you got everything but still, something is missing. You tend to be happy all the time but still you're not. Deep inside your heart you want it and that's the thing money cannot buy. Feels like you don't have nothing. Have you ever encountered this similar situation?

Even though it seems I have everything
But I don't wanna be a lonely fool
All of the women
All the expensive cars
All of the money don't amount to you
I can make believe I have everything
But I can't pretend I don't see
That without you girl
My life is incomplete...


### - You're beautiful because of who you are, not because of what I see... ;)

Posted at 12:33 am by irwandy
(6) Comments  

Thursday, March 24, 2005
Kenapa? Apa tandanya?

Kadang-kadang, aku tertanya-tanya juga, masa kita tido, kita mimpikan seseorang...adakah seseorang itu sedang mengingati kita? Ada la orang cakap kat aku camtu. Betul ke?

Kalau kita tengah online, tetiba ternampak nick seseorang tu online...pastu hati kita berdebar and nak terus tegur dia...Apa tandanya?...Fall in love ke tu?

Bila kita suka pada seseorang, kenapa kita tak boleh jadi diri kita sendiri di depan dia eh? Adakah perasaan suka tu menghadkan perlakuan sebenar kita?

Jika berlaku banyak persamaan antara kita dengan seseorang yang kita suka ataupun yg kita baru kenali, adakah ianya merupakan satu chemistry untuk memulakan suatu hubungan cinta?

Apa pula tandanya sekiranya kita cuba nak elak daripada seseorang itu, tetapi semakin lama kita nak elak, semakin dekat kita padanya dan semakin sayang. Hairan!

Apa tandanya sekiranya kita bangun pagi teringat pada seseorang, dalam perjalanan pergi kerja teringatkan seseorang, bila keseorangan pasti teringatkan seseorang. Apa makna semua ni?

Soalan terakhir, apa tandanya sekiranya kucing Pak Abu menahan seekor kambing untuk memberi laluan kepada anak-anak buaya yang sedang melintas? Hmmm...


### - Persoalan itu sering di benak pemikiran tetapi masih tiada jawapan. Namun akan ku cari dan mengambil segala risiko yang ada...

Posted at 12:33 am by irwandy
(14) Comments  

Wednesday, March 23, 2005
Happy Birthday Dad!

Hari ni 23 Mac 2005, giliran ayah pula menyambut hari ulangtahun kelahirannya yang ke 53. Happy Birthday Dad! You're the greatest father in the world. You're my hero & my idol since I was born till I die. No other person can replace you my dear father! I love you so much.

Best kan?...My birthday is on 16th March, my mom 18th March, my dad 23rd March...semua dekat-dekat. Senang nak celebrate sama-sama...hehe...

Anyway, yesterday aku amik cuti. Just to help my younger brother to prepare nak gi Jepun. So, petang semalam kitorang satu family hantar dia gi KLIA. Mak aku sedih sebab tu kali pertama dia berjauhan dengan adik lelaki aku nih. Walau apapun, mak aku tetap bangga. Dia berjaya menjadi pelajar nombor 2 terbaik di Ambang Asuhan Jepun, Universiti Malaya dan beliau masuk newspaper last 3 weeks. Kini, dia melanjutkan pelajarannya di Tokyo Institute of Technology, Tokyo, Japan. The best engineering school in Japan. Dia amik fizik. So, my bro, belajar baik-baik. Hope you can settle down there. We're gonna miss you. Good luck!

### - Jangan lupa belikan abang digicam yang canggih2 kat sana... :D

Posted at 11:23 am by irwandy
(4) Comments  

Tuesday, March 22, 2005
Love With Someone?

When you are together with that special someone, you pretend to ignore that person. But when that special someone is not around, you might look around to find them. At that moment, you are in love.

Although there is someone else who always makes you laugh, your eyes and attention might go only to that special someone. Then, you are in love.

Although that special someone was supposed to have called you long back, to let you know of their safe arrival, your phone is quiet. You are desperately waiting for the call! At that moment, you are in love.

If you are much more excited for one short e-mail from that special someone than other many long e-mails, you are in love.

When you find yourself as one who cannot erase all the messages in your answering machine because of one message from that special someone, you are in love.

When you get a couple of free movie tickets, you would not hesitate to think of that special someone. Then, you are in love.

You keep telling yourself, "that special someone is just a friend", but you realize that you can not avoid that person's special attraction. At that moment, you are in love.

While you are reading this, if someone appears in your mind, then u are in love with that person. (GOTCHA!!!!!)

### - errr...sape eh yg aku pk tadi..hahaha...:p


Posted at 12:33 pm by irwandy
(9) Comments  

Learning Japanese

Subject: Learning Japanese

1. How does a broken hearted Japanese call himself?
Hatikukecewa.

2. What does a Japanese say to a girl when he wants to harass her?
Marikuraba.

3. How to call a dirty-minded Japanese?
Otakukoto.

4. How does a group of Japanese boys say when they want to f*** a girl?
Ramaiboleka.

5. How to call a cheap Japanese prostitute?
Pukimura.

6. How does a flat-chested Japanese girl describe herself?
Tetekurata.

7. What does a Japanese man say to a refused Japanese girl?
Maukasika.

8. How does a Japanese man ask a girl if his d*** is small?
Konekukecika.

9. How does a Japanese man invite girl to have sex with him?
Maumainka.

10. How does a Japanese ask if they are hairy?
Adalebatka.

### - Errrr...sorry kalau kotor skit hari ni..tade idea nak letak apa..kekeke


Posted at 12:00 am by irwandy
(1) Comments  

Next Page]