Web Counter
Since January 2004




- ::: mE ::: -
| Irwandy aka ND |
| 27 |
| Kuala Lumpur |
| Working in Shah Alam |
| Photography, Blogging, Guitars |
| Music, Theatre, Movies, Cars |

| YM! : silverbullet_gt |


-------------------------------


ND's Latest News :-

- photography freak
- working in UMW, Shah Alam
- busy with working life lately


-------------------------------



Plain White Tee's - Hey There Delilah



-------------------------------

Siri Sampai Menutup Mata

Episod 1
Episod 2
Episod 3
Episod 4
Episod 5
Episod 6
Episod 7
Episod 8
Episod 9
Episod 10
Episod 11

-------------------------------

Siri Mencari Sinar

Episod 1
Episod 2
Episod 3
Episod 4
Episod 5
Episod 6
Episod 7
Episod 8
Episod 9
Episod 10
Episod 11
Episod 12
Episod 13
Episod 14


-------------------------------

Entri Yang Terhangat Di Pasaran

Aku Bukan Memilih
Pakaian Ketat : 18SX
Menjalinkan Hubungan
Why Call?
Ada Apa Dengan Perempuan?
Duit Hantaran
Melayu Kita
Mamak!!!
For The Love or Money
Mencarut?
Hantu
Kisah Di Traffic Light


-------------------------------

:: Archieves ::

<< March 2005 >>
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
 01 02 03 04 05
06 07 08 09 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31


If you want to be updated on this weblog Enter your email here:



rss feed


Saturday, March 19, 2005
Aaaaarrrrgghhhhh!!!

I dunno how to describe this thing. I just dunno how to avoid or how to create something to sparkle it up. Sometimes, I think that I'm confused. From deep inside my heart, I know it's there and I think it's getting to spread out thru my heart, veins and thru mind. That's what I'm afraid of. I've tried to avoid it and it seems like it doesn't work at all. Sometimes this thing makes me sick and I feel so down if something happens. So now, I just let it be. Just go with the flow.

I will breathe for you each day
Comfort you thru all the pain
Gently kiss your fears away
You can turn on me and cry
Always understand that I
Give you all I have inside...


### - Aaaaaarrrrrrrggggggghhhhhhhhhh!!!
 

Posted at 03:31 pm by irwandy
Comments Please  

Friday, March 18, 2005
Happy Birthday Mama!

Today, 18th March 2005 is my mom's 47th birthday! Happy Birthday to you mom! Semoga dimurahkan rezeki dan umur yang panjang serta dalam keadaan sihat sejahtera! I love you so much coz you're the greatest mother on earth! Although you're handicapped, but you've been really a great mother to us and that's the spirit I never found in anybody else. That's why I love you so much.

I just can't imagine how can I live without you. I do really hope you'll be successful in your bakery business! I'll be there whenever you need me Mama! Thank you for all the love, sacrifices & the responsibilities! You're really really really great! Love you so much! Wanna read a story about my mom? Please click HERE. Just a dedication to her. Muahks!

Mama, mama you know I love you
Oh you know I love you
Mama, mama you’re the queen of my heart
Your love is like tears from the stars
Mama, I just want you to know
Lovin’ you is like food to my soul


### - Happy Birthday to you, Happy Birthday to you, Happy Birthday to Mama, Happy Birthday to you!


Posted at 08:51 am by irwandy
(4) Comments  

Thursday, March 17, 2005
Thanks To All!

I would like to say thank you very very very much to all who wished me my birthday yesterday. I never thought I could get all the wishes just like I yesterday. You guys really make my day! All those who SMS, calls, emails, cards, wishes on my tagboards, wishes on the comments section...thanks a lot! I really really really appreciate it!

To Dell, Fadh, Ap & Nuar! Thanks a lot for the celebration! Dah lama tak celebrate! Terharu rasanya bila korang nyanyikan lagu birthday. Rasa cam kelakar pun ade gak sebab dah lama tak buat camtu. Hehe. Hope you guys enjoyed the Marble Cheese Cake! Sorry tak join makan sebab I don't eat cakes! :D

To Dell & Fadh, thanks for the present! Thanks a lot for the lovely custom made birthday card! I just couldn't believe it sebab dapat present lagi bila dah tua-tua camni!...hehe. I really really really like it! Thanks a lot! You guys really make my day! Muahks! But a wish pun dah cukup best! Alhamdulillah! This is one of the best birthday that I've ever had!

### - Birthday Pics uploaded! Click HERE!!!

Posted at 12:40 am by irwandy
(5) Comments  

Wednesday, March 16, 2005
Irwandy Bin Mazwir : 25 Tahun @ 16032005

Pada tarikh hari ini, 16 Mac 2005, maka genaplah 25 tahun aku hidup di atas muka bumi ini. 25 tahun bersamaan dengan suku abad. 25 tahun juga namaku, Irwandy Bin Mazwir. Rasa dah tua ada. Rasa makin muda pun ada. Aku bersyukur kepada hadrat Allah SWT kerana aku masih lagi dapat bernafas seperti manusia yang normal untuk meneruskan hidup yang mencabar ini. Usia 25 tahun menjadikan aku semakin matang dan lebih berhati-hati dalam melakukan sesuatu perkara supaya tidak tersilap langkah. Pengalaman selama 25 tahun sememangnya mengajar. Ini baru 25 tahun. Mengikut usia manusia yang normal, jika panjang umur, ada lagi 40 tahun untuk aku bekerja keras untuk hidup.

Kepada ibu bapa aku yang telah menjaga & mendidik dengan penuh kasih sayang selama 25 tahun ini, ucapan terima kasih sahaja tidak mencukupi. Jasa mereka tidak akan dapat aku balas. Aku hanya mampu berdoa untuk kesejahteraan hidup mereka dan berusaha untuk membalas jasa mereka yang tidak akan terbalas itu. Semoga ibu bapaku dimurahkan rezeki dan kebahagiaan di dunia dan di akhirat.

Aku juga ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua rakan-rakan yang telah mengenali aku sejak kecil, rakan-rakan sekolah, kolej, universiti, rakan-rakan internet, forum, blog dan lain-lain. You know who you are. Kita membesar bersama-sama dalam arus untuk mengenali erti kehidupan yang sebenar dengan jalan yang benar di sisi Allah SWT. Aku bersyukur berjumpa dengan kalian semua selama ini.

Kepada mereka-mereka yang pernah hadir di dalam hidup aku untuk menyayangi dan disayangi, terima kasih aku ucapkan. Tanpa mereka ini, tak mungkin aku akan mengerti dugaan kehidupan yang melibatkan hati dan perasaan. Selama ini, jatuh dan bangun dalam dugaan yang diberi telah membawa aku ke arah kenikmatan hidup dan makin hari makin aku rasa hikmah daripadaNya. Segala suka duka akhirnya membawa ke arah kebahagiaan hidup.

Walau apapun, aku bersyukur kerana sesetengah perkara yang aku hajati sehingga kini telah dimakbulkan olehNya. Aku percaya, perkara-perkara lain yang aku hajati itu akan tiba masa jua akhirnya nanti. Hanya masa diiringi dengan usaha yang menentukan dengan izin Allah SWT. Tak perlu aku nyatakan azam aku kali ini. Let me keep it to myself. Rahsia!..hehe...

Akhir kata, perjalanan hidup ini masih jauh dan wajib diteruskan tanpa putus asa. Never give up on something that you believed. Jika diizinkan Allah SWT, aku ingin kecapi apa yg aku impikan sebelum Malaikat Izrail menjemput. InsyaAllah...

### - Happy 25th Birthday to me! - 16.03.2005

Posted at 08:00 am by irwandy
(20) Comments  

Tuesday, March 15, 2005
Romantic?

Romantic? Do we really need to be romantic in a relationship? As for me, I would say yes because that's one of the key to built a concrete & long term relationship between couples. Being romantic is needed to bring up the spice in relationships. But sometimes too much of romantic thingy can create a disaster too. So, just be a mild & cool romantic person where you know how & when to be romantic at the right time, at the right place and at the right situation.

For a guy to a girl, giving flowers are common nowadays. But still it's the culture in any relationship. That's romantic I think! I do think that is okay for a start. Some other romantic thingy such as having a candle light dinner, holding hands and bla bla bla...you know... those common romantic thingy.

Last year, someone asked me, are you a romantic person? Hmmm, can I tell & describe to myself that I'm a romantic person? I don't think so. It's for other people to judge me about it. Well, I'm a person who likes to do things that other people do not willing to do or have the guts to do it. And again, it depends on the situation. If I'm a little bit crazy at that time, I'll do what people can't do. I'm willing to do something that will surprised someone I like/love. Is that romantic? Nope!!! Haha!

Well, for me, being yourself is the most important. Certain girls said that's romantic with some matured manners and matured thinking. That will create romantic attitude without realizing it. I dunno, they said so. So, how about you guys? What is romantic anyway? Are you romantic? Ehh, cannot ask like that. What romantic thingy that you're willing to do for your love ones? Come on, speak up! Don't be shy! :Ž


### - I just wanna play my guitar and sing a song that I composed by myself in front of the person that I love...err, I wonder when...haha...Tahun Gajah kot :Ž
### - My fotopages updated!

Posted at 12:33 am by irwandy
(8) Comments  

Next Page]