Web Counter
Since January 2004




- ::: mE ::: -
| Irwandy aka ND |
| 27 |
| Kuala Lumpur |
| Working in Shah Alam |
| Photography, Blogging, Guitars |
| Music, Theatre, Movies, Cars |

| YM! : silverbullet_gt |


-------------------------------


ND's Latest News :-

- photography freak
- working in UMW, Shah Alam
- busy with working life lately


-------------------------------



Plain White Tee's - Hey There Delilah



-------------------------------

Siri Sampai Menutup Mata

Episod 1
Episod 2
Episod 3
Episod 4
Episod 5
Episod 6
Episod 7
Episod 8
Episod 9
Episod 10
Episod 11

-------------------------------

Siri Mencari Sinar

Episod 1
Episod 2
Episod 3
Episod 4
Episod 5
Episod 6
Episod 7
Episod 8
Episod 9
Episod 10
Episod 11
Episod 12
Episod 13
Episod 14


-------------------------------

Entri Yang Terhangat Di Pasaran

Aku Bukan Memilih
Pakaian Ketat : 18SX
Menjalinkan Hubungan
Why Call?
Ada Apa Dengan Perempuan?
Duit Hantaran
Melayu Kita
Mamak!!!
For The Love or Money
Mencarut?
Hantu
Kisah Di Traffic Light


-------------------------------

:: Archieves ::

<< February 2005 >>
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
 01 02 03 04 05
06 07 08 09 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28


If you want to be updated on this weblog Enter your email here:



rss feed


Thursday, December 09, 2004
Gone...

Awek UK?...hehe...I think she's gone to UK...dia dah tak online pun...hope she's happy there. I know from deep inside her heart, she loves me very much. But I can't do anything than watching her leaving. And I can't force myself to love her. For now, I can be her friend.

Well, if there's a chance and time, I wanna go to UK to see her. Of course I felt so honoured when she said she loves me more than a friend. Really hope to meet her. One of the reason she left to UK is she doesn't want to make my previous mistake last year whereby I chose to love than my studies and I took that risk and now I suffered for that decision. That's why I understand why she should leave.

So, to Dina, I hope you're happy there. I will remember you always. I hope you can email to me or online to keep me updated about your life there. If you found someone new there, go ahead and be happy with that somebody new. I can always be your friend.

If only you gave us a chance & time before you go, there is a possibility to be more than a friend. But at least, our path of life has crossed.

Posted at 10:33 pm by irwandy
(6) Comments  

Wednesday, December 08, 2004
For The Love or Money

Di suatu petang yang membosankan...di dalam conference YM..

me : Aku nak kawin lagi 6 tahun la...
laydaisy : uishh..umur 30 baru nak kawin?...
me : errr...tu paling lambat la..kalau bleh, skang gak nak kawin..hahahah
ladydaisy : ohhh...
me : Takpe...kalau ko nak kawin dgn aku, tunggu lagi 2 tahun eh?..pastu kita kawin..wahhahahahahahahaah...
ladydaisy : okehhh..no hal!..hahaha

Seketika kemudian...

ladydaisy : ND...aku nak 3 dulang je utk hantaran...
me : wowww...apa yg ko nak utk 3 dulang tu?...
ladydaisy : 1st...kunci BMW
ladydaisy : 2nd...kunci rumah banglo...
ladydaisy : 3rd...satu akaun bank dan masukkan RM1,000,000.00

me : wowww...bolehhhhh..bisa diatur...ko nak kunci BMW dgn kunci banglo je kan? Pakcik aku pun ade...aku bleh amik je kunci tu..hahahahh...
ladydaisy : weii..semua tu aku nak atas nama aku...nanti senang...
me : ko nihhh..demanding sgt...anak raja je la bleh kawin dgn ko...
ladydaisy : hehehe...:p

me : Aku nak kawin bukan sebab aku boleh beli bakal isteri aku...
me : Aku nak kawin sebab aku sayangkan bakal isteri aku...

ladydaisy : erkkk..terharunye aku...insaf terus aku...


Kadang-kadang aku terfikir, mengapa selalunya keluarga pihak perempuan akan demand yang tinggi-tinggi untuk anak diorang? Diorang nak jual anak ke? Adakah anak diorang boleh dibeli dgn nilai wang ringgit? Macam aku ckp, kalau aku nak kawin bukan sbb aku boleh beli bakal isteri aku...aku nak kawin sbb aku sayangkan bakal isteri aku...it's that simple...;)


*P/S : Semua tu gurauan je antara aku dengan ladydaisy...tgh busan tade keje...

Posted at 09:33 pm by irwandy
(20) Comments  

Tuesday, December 07, 2004
It's just a machine

Ferrari? Bentley? Porsche? Lamborghini? Mercedes Benz? BMW?...

Wowww...those car brands are synonym not only to car enthusiasts. These cars can only be afforded by millionaires. Setakat kerja makan gaji, takkan dapat la beli kereta camtu. But still, whatever the brand name car is, it is still a car or it's just a machine!. Itu semua kehendak manusia sahaja. Bukan keperluan. But right now, kereta sememangnya menjadi keperluan manusia. Tapi keperluan yang tidak berapa penting walaupun adakalanya memang penting.

Aku beli kereta ni pun sebab ayah aku yg suggest & suruh beli sebagai ganti utk satria GTi aku dulu. Kalau tak, aku nak beli kelisa or gen2 je. Itu je yg aku mampu. Tapi ayah aku ckp he's willing to help me to buy my civic, aku pun ok je la. Sebenarnya dia pun nak guna tu...hehe. Lagipun baru je last 3 months beli kelisa for my grandparents. Under my name jugak. The kelisa is a good car in terms of handling & the engine performance. But the quality sucks. Well, what do you expect. You get what you paid for.

However, if you have a sports car like a Ferrari ke Porsche ke and got a big bungalow house, with all the things you can buy with your money sampai duit tu tak luak, tapi kalau hati tak tenteram, tak happy...apa2 yang kita ada tu tak menjadi bermakna langsung.

Walaupun aku dapat kete ni, do u think im happy?...It's just a machine...

Posted at 11:33 pm by irwandy
(5) Comments  

Monday, December 06, 2004
I Never Believed in...

I never believed in dreaming, it never got me very far...
I never believed that love could find me, like an arrow through the heart...
I never believed in miracles, or building castles in the air..
I never believed in fairy tales, though sometimes I wish I could..
I never believed that golden slippers, could ever find the perfect foot..
I never believed in magic, or that wishes could come true...

Only love sets you free, and it's up to fate...
Then you're my destiny...
Now I know, Now I see everything can happen...
If you just believe...
 

Posted at 11:33 pm by irwandy
(2) Comments  

Sunday, December 05, 2004
My New Baby

The waiting period is now over for you guys. Some of you might have seen my new baby. So, here's what you guys waiting for. Itu pun kalau tunggu la... :p ...hahahahhh


It's a Ferrari 360 Modena!!! Is it my baby?..muahahahahhahah...yeahh..in my dreams!!!..hehe

Just kidding...bukan tu la...tu nak bayar downpayment pun mau lebih sejuta...tunggu la aku jadi jadi millionaire baru bleh angkat satu...hihi..this is my new baby...real one!! :-


 
Yeapp...it's a new Honda Civic 2.0 i-VTEC...love this car very much...aku dapat just before the Friday prayer...berkat hari Jumaat...hehe...the rest of the pic is in my fotopages.

Masa drive kete ni, halamakkk..sedap gile...better than my previous car...tapi suspension dia lembut sangat la...maybe becoz of the 15 inch & 60 series tyres...it's 195/60/15 for the tyre & wheel size...memang lembut la..tapi comfort la...gotta change it to 17 inch rims nanti...tunggu dulu la..hehe
The ride was fine. 0 - 100km/h merely got it at 9 secs...ok la tu for a new car..should be less than that perhaps next time! My previous satria GTi managed to get 0-100km/h in 8 secs...but that one was 2 door car...this one is a sedan..surely berat la...

When I drove this car..maintain at 110km/h, the rpm meter showed me it's only 2,500rpm!!!..wowww...that's nice for a 2.0 litre car. Bleh jimat minyak. It's a 5 speed automatic gear by the way. Masa 1st time isi minyak, total up to RM58 for 40 litres of fuel. Tank capacity is 45 litres. Kira ok la tu kan. Member aku punya Proton Waja 1.6 pun full tank RM70. :D

So, after two days of driving my new baby here and there, RM58 of fuel worth can go up till 360km (mostly city driving and less highway driving)...with all the traffic jams...sbb tu minyak teruk skit...one of the owner of the same car said he can go till 420-450km for RM60 of fuel tank worth. I think it's good for a 2.0 litre car which has 5 speed automatic gear. Perdana V6 pun ada 4 speed automatic gear je. Tu yg perdana v6 punya kuat makan minyak tu.

Check out the pics at http://irwandy.fotopages.com

So, itu je la preview for my new baby. Enjoy the pics!

Posted at 10:43 pm by irwandy
(11) Comments  

Previous Page Next Page]