Web Counter
Since January 2004




- ::: mE ::: -
| Irwandy aka ND |
| 27 |
| Kuala Lumpur |
| Working in Shah Alam |
| Photography, Blogging, Guitars |
| Music, Theatre, Movies, Cars |

| YM! : silverbullet_gt |


-------------------------------


ND's Latest News :-

- photography freak
- working in UMW, Shah Alam
- busy with working life lately


-------------------------------



Plain White Tee's - Hey There Delilah



-------------------------------

Siri Sampai Menutup Mata

Episod 1
Episod 2
Episod 3
Episod 4
Episod 5
Episod 6
Episod 7
Episod 8
Episod 9
Episod 10
Episod 11

-------------------------------

Siri Mencari Sinar

Episod 1
Episod 2
Episod 3
Episod 4
Episod 5
Episod 6
Episod 7
Episod 8
Episod 9
Episod 10
Episod 11
Episod 12
Episod 13
Episod 14


-------------------------------

Entri Yang Terhangat Di Pasaran

Aku Bukan Memilih
Pakaian Ketat : 18SX
Menjalinkan Hubungan
Why Call?
Ada Apa Dengan Perempuan?
Duit Hantaran
Melayu Kita
Mamak!!!
For The Love or Money
Mencarut?
Hantu
Kisah Di Traffic Light


-------------------------------

:: Archieves ::

<< November 2006 >>
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
 01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30


If you want to be updated on this weblog Enter your email here:



rss feed


Tuesday, November 07, 2006
Macam-Macam Cerita

It's been a looooonnnnnggggggg time since aku lepak dengan kawan2 lama. So, yesterday aku jumpa Herma, my bestfriend since form 3 yg baru sampai dari Melaka and Freeda with her hubby, Shazzy...yg nyanyi dgn Lah tu..lagu Kenapa...dah lama gile tak lepak, the last time lepak sebelum Shazzy jadi artis...so, smlm Shazzy belanja makan kat Cozy House, Great Eastern Mall Jalan Ampang..thanks for the food dude!..You rawk!..Aku rasa lain mcm bila makan dgn artis nih sbb byk mata memandang meja kitorang..hohoho...Byk cerita la yg kitorang catch up..lepas tu window shopping sama2...dan terus gi Lowyat sama2...ini gambar2 nya...


Herma & Me...


Shazzy & Me...


Herma & Freeda...


Freeda & Herma...


Shazzy, Herma & Me...


Actually aku ada byk isu yg aku nak cerita kat sini. Isu yg ingin aku luahkan tentang isu-isu semasa yg sgt menjengkelkan minda, hati dan mata aku. Tapi bila aku nak menulis je, aku dah lupa...takpelah..nanti bila aku dah ingat, aku akan tulis...

Malam semalam punya malam semalam punya malam semalam...deyy...berapa byk semalam daaa....
aku ada mimpi yg paling lawak pernah aku mimpikan...ada la org tu...tetiba dia muncul dlm mimpi aku...dia dgn geng2 perempuan dia..dan aku dgn geng2 lelaki aku...kat sebuah pulau...tgh mandi2...dia dgn geng2 dia sombong...pastu kitorang buat apa ntah aku pun lupa, saling kacau mengacau kot...tapi yg lawaknye, aku dgn dia mcm ketua utk geng masing2...situasinya sama mcm korang tgk cerita hindustan...masa nyanyi n joget, tetiba ramai kat belakang ikut sama..hero & heroin di depan...lebih kurang mcm tu la...wakakakakakak...cuma bezanya, kitorang tak joget la..muahahahahaha....kalau joget, dah tentu aku gelak masa tgh tidur...hahahahahahah!!!..

Hishhh....aku tak tgk hindustan langsung sejak 2-3 tahun yg lepas sampai skang..hahahaha..ntah mcm mana ntah bleh mimpi camtu...tapi minggu lepas dia mimpi aku dulu..aku ada dlm mimpi dia...dia kata dlm mimpi tu aku tgh sedih sbb kena kahwin paksa...wakakakakakkaakkakaak...lawaknyeee aku kena kahwin paksa...hahahahahah...

Tapi one thing aku takut...dulu aku mimpi aku kapel dgn 1st girlfriend aku..tapi masa tu baru kawan je...pastu mimpi tu jadi realiti...aku kapel dgn dia..
Lepas tu...aku mimpi 2nd gf aku sayang sgt kat aku sampai dia ada buat sesuatu kat aku yg aku tak sangka..(yg baik la..bukan buat yg jahat2)...sekali mimpi tu jadi realiti..sejibik cam dlm mimpi!...
Pastu ada lagi 2-3 lagi mimpi yg semuanya berkisar tentang cinta yg menjadi kenyataan...takut wooo...
Tapi nasib baik mimpi hari tu bukan pasal cinta..kalo tak, halamakkkkkkk...hahaahah

Sebelum aku terlupa, bleh tak korang berikan cadangan...lagu apa yg patut aku perform utk ending gathering Geng Jurnal seperti banner di atas...perhaps lagu2 yg happy tapi best...(bukan mcm lagu Rasa Sayang ye...)...yg boleh dimainkan dgn gitar...utk 1st performance, aku mungkin main lagu Samsons - Kenangan Terindah dan Belaian Jiwa drpd Innuendo...ataupun mungkin lagu My Heart...hmmm...sila beri cadangan!...Thanks!

Buat para pembaca novel bersiri "Sampai Menutup Mata", harap bersabar. Aku nak tuliskan sesuatu di sini. Novel tu akan bersambung esok atau lusa. Harap maaf.

### - Please visit www.irwandy.com and http://irwandy.fotopages.com :D ..meh le masuk...


Posted at 03:12 am by irwandy

arianna
November 6, 2006   11:01 AM PST
 
muahahahhaaa.. semalam da gelak guling2, arini sambung guling lg ;p
jgn wat sequel pulak yea.. ;p kehkeh..

lagu pok amai-amai bole?? ;p

sy rs cam nk pegi tp.. cam tak nk lak. kena cabut kelopak bunga kot.. br bole wat keputusan. hahahah!
Masy
November 6, 2006   11:08 AM PST
 
aku memang pencinta wanitaaa namun ku bukan buayaaaaaa

dah mimpi laa pulak..ehem ehem
ND
November 6, 2006   11:29 AM PST
 
Anne & Masy,
meh la gi...korang tade sy tak semangat la nak perform nnt..cewahh...hahaha...
kalau tade teman, sy bleh temankan..kita dok satu meja...

mehhhh aaaaaaaa...uuuwwwaaaaaaaaaaa
Shah
November 6, 2006   01:00 PM PST
 
Bila nyanyi lagu belaian jiwa tuh, tetiba aje aku teingat zaman college. huhuhuhu.

Anyway, ND. Aku pun joint gathering GEJU tuh. Apa kata aku joint (merangkap maksud tumpang) ko on that day. Sbb aku kureng sket la area tuh. Kalu bole la. :-)
ND
November 6, 2006   02:39 PM PST
 
Shah, aku ok je...hehe
ko ingat lagi ek masa group kita nyanyi dulu..heheeh..
esbradz
November 6, 2006   02:51 PM PST
 
aku dah puas tanya ketua sec 10..tanya pejabat tanah..tanya MBSA..semuanya taktahu mana lisa tu duduk!..bagitau mana! aku nak beraya ni!..hahaha
ND
November 6, 2006   03:13 PM PST
 
Lisa?..hampeh ko...ko ingat ni citer btol ke..hahahaha
Shah
November 6, 2006   08:32 PM PST
 
ND, nanti later-later kita confirm erk. Pasal lagu belaian jiwa tuh mana leh lupa. Sepanjang waktu kita nyanyi lagu tuh....(kan best kalu kita leh pegi lawat waktu dulu-dulu).
arianna
November 7, 2006   08:32 AM PST
 
moning! da decide nk nyanyi lagu pe?

btw awk da stat cuti kan??!! bestnyeeee.... *jeles, jeles!!* ;p
ND
November 7, 2006   11:15 AM PST
 
Anne,
blom decide lagi aaa..awk dtg la eh..pastu sy nyanyi satu lagu utk awk..okeh?..muahahahahahah...

blom start cuti lagi...esok last day..
ami.ene rev
November 8, 2006   11:04 AM PST
 
oh begitu rupanya..
ND
November 8, 2006   11:34 AM PST
 
Apa yg begitu rupanya?..huhu
Hari ni last day keje sini!
kingbinjai
November 8, 2006   01:17 PM PST
 
cis! cis! cis! apsal la aku tak satu sekolah dan sekelas dengan ko?! cis!
ND
November 8, 2006   02:43 PM PST
 
hahahah...diorang skolah lain la..aku skolah lelaki je..diorang skolah pompuan..tapi skolah kitorang berjiran
  

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments




Previous Entry Home Next Entry]