Web Counter
Since January 2004




- ::: mE ::: -
| Irwandy aka ND |
| 27 |
| Kuala Lumpur |
| Working in Shah Alam |
| Photography, Blogging, Guitars |
| Music, Theatre, Movies, Cars |

| YM! : silverbullet_gt |


-------------------------------


ND's Latest News :-

- photography freak
- working in UMW, Shah Alam
- busy with working life lately


-------------------------------



Plain White Tee's - Hey There Delilah



-------------------------------

Siri Sampai Menutup Mata

Episod 1
Episod 2
Episod 3
Episod 4
Episod 5
Episod 6
Episod 7
Episod 8
Episod 9
Episod 10
Episod 11

-------------------------------

Siri Mencari Sinar

Episod 1
Episod 2
Episod 3
Episod 4
Episod 5
Episod 6
Episod 7
Episod 8
Episod 9
Episod 10
Episod 11
Episod 12
Episod 13
Episod 14


-------------------------------

Entri Yang Terhangat Di Pasaran

Aku Bukan Memilih
Pakaian Ketat : 18SX
Menjalinkan Hubungan
Why Call?
Ada Apa Dengan Perempuan?
Duit Hantaran
Melayu Kita
Mamak!!!
For The Love or Money
Mencarut?
Hantu
Kisah Di Traffic Light


-------------------------------

:: Archieves ::

<< October 2006 >>
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31


If you want to be updated on this weblog Enter your email here:



rss feed


Saturday, October 14, 2006
Alhamdulillah, A new job offer

Aku dapat interview from UMW E-Technologies last 2 weeks. Dan semalam, mereka menelefon aku supaya datang untuk mengambil offer letter dan short brief sikit2. So, semalam pun aku pegi sana dan dah setuju everything, aku sign terus.

UMW E-Technologies ni terletak di Seksyen 15 Shah Alam. UMW E-Technologies adalah dalam UMW Group of Companies. UMW Toyota pun under UMW Group. Aku akan start bekerja di sana pada 20 November 2006. Job title : System Engineer.

Aku bersyukur ke hadrat Allah SWT di atas limpah kurniaNya. Ini adalah kali kedua aku mendapat kerja pada bulan Ramadhan. My current company skang ni pun aku dapat masa bulan Ramadhan. Sememangnya bulan Ramadhan adalah bulan rezeki yang melimpah ruah untuk semua umat Islam. Alhamdulillah...

Aku ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada boss aku yang telah memberikan terlalu banyak pengalaman dan ilmu yang tidak akan aku lupakan sampai bila-bila. Dialah yang membawa aku ke dunia telekomunikasi dan VOIP. Segala pengalaman2 dan ilmu2 itu akan aku bawa untuk ke peringkat yang lebih tinggi lagi di masa hadapan. Dan terima kasih juga kepada colleague2 yg lain yg byk membantu selama 2 tahun aku bekerja di sini.

Semoga di tempat baru nanti akan membawa seribu erti dan pengalaman serta ilmu baru yang penting buat diri aku dan syarikat itu nanti. Semoga segala-galanya berjalan dengan lancar dan berjaya. Amin...

### - My new photo gallery website at http://www.irwandy.com


Posted at 03:16 am by irwandy

azerlma
October 14, 2006   04:28 PM PDT
 
tahniah la ND...
semoga lebih berjaya laaa...!
ND
October 14, 2006   05:23 PM PDT
 
Thanks Ema!..Hopefully..hehe
ladyqiss
October 14, 2006   10:18 PM PDT
 
salamm
congratulation ND, gud luck to ur new job.. rezeki raya tu kan..alhamdulillah..
ND
October 15, 2006   01:01 AM PDT
 
Thanks Qiss...Alhamdulillah...
online kat rumah ke kat opis?..hehe..
arianna
October 15, 2006   12:01 PM PDT
 
congratulation!!!

bila nk cari umah??! hehe..
ND
October 15, 2006   02:44 PM PDT
 
anne...
hahaha...moh kita jalan2 carik rumah..awk carik rumah awk..sy carik rumah sy...muahahahaha...
daun
October 18, 2006   10:18 AM PDT
 
congrats ND.. ALhamdulillah...
Azlina Abdullah
October 18, 2006   11:08 AM PDT
 
Tahniah nd....
maman
October 18, 2006   04:19 PM PDT
 
congrats dude.
first job 2 years. not bad... u got ur planning right.. ;) . may you learn more things, and improve your skill sets in preparation for the next job. ;)

cheers.
  

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments




Previous Entry Home Next Entry]