Web Counter
Since January 2004




- ::: mE ::: -
| Irwandy aka ND |
| 27 |
| Kuala Lumpur |
| Working in Shah Alam |
| Photography, Blogging, Guitars |
| Music, Theatre, Movies, Cars |

| YM! : silverbullet_gt |


-------------------------------


ND's Latest News :-

- photography freak
- working in UMW, Shah Alam
- busy with working life lately


-------------------------------



Plain White Tee's - Hey There Delilah



-------------------------------

Siri Sampai Menutup Mata

Episod 1
Episod 2
Episod 3
Episod 4
Episod 5
Episod 6
Episod 7
Episod 8
Episod 9
Episod 10
Episod 11

-------------------------------

Siri Mencari Sinar

Episod 1
Episod 2
Episod 3
Episod 4
Episod 5
Episod 6
Episod 7
Episod 8
Episod 9
Episod 10
Episod 11
Episod 12
Episod 13
Episod 14


-------------------------------

Entri Yang Terhangat Di Pasaran

Aku Bukan Memilih
Pakaian Ketat : 18SX
Menjalinkan Hubungan
Why Call?
Ada Apa Dengan Perempuan?
Duit Hantaran
Melayu Kita
Mamak!!!
For The Love or Money
Mencarut?
Hantu
Kisah Di Traffic Light


-------------------------------

:: Archieves ::

<< April 2005 >>
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
 01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


If you want to be updated on this weblog Enter your email here:



rss feed


Tuesday, April 05, 2005
I'm Back!

I am back. 3 days 2 nites at the hospital. Yes, sekali lagi kat Gleneagles Intan Hospital, Jalan Ampang tuh lagi sekali!. Busan!
Aku masuk wad kul 1pm hari Ahad. Aku terus masuk emergency. Doktor pakar takde. Yang ada hanya doktor biasa. Aku gi X-Ray dulu. Pastu, doktor tu cadangkan aku masuk wad. Aku pun dpt la bilik nombor 576-1. Baru melepak kat bilik, diorang kasi lunch. Bagus, aku pun tgh lapar. Lepas makan, aku tido dgn tak lena sbb kaki aku berdenyut2. Kul 5pm, doktor pakar tu dtg. Dia kata dah tgk x-ray aku tadi, so, the result was ok. Nothing is broken. Just that I got some severely sprained ankle and some torn ligaments. Dia nasihatkan jgn pijak kaki kiri aku tu kat tanah. Maybe 6-8 weeks baru bleh baik. No need operation. Nanti ia bleh heal itself. Fuhhh...lega bila aku dgr doktor ckp camtu.

Keesokan harinya, hari Isnin. Patutnya aku buat physio belah pagi. Sepanjang hari aku tunggu, kul 3.30pm baru aku dipanggil. Ishhh...tapi takpe sebab ada satu physiotherapist ni cunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gile!...kekekeke...baik hati dia sanggup amik aku kat bilik and bawak gi tempat physio...pastu urut aku...ajar aku camne nak gunakan tongkat...pastu hantar aku balik bilik dgn gunakan wheelchair...tapi tau, aku syok sendiri je..lagipun dah tu mmg keje dia..hahahahahh...:p

Parents aku dtg kul 4.30pm bawak 20 ketul chicken mcnuggets. Wahhlauwehh..kenyang gile tapi aku simpan utk malam kang and diorang balik kul 5.30pm. Pastu Ap, Dell, Fadh & Ekin datang melawat tatkala aku sedang menikmati steak yg sedap gile yg hospital kasi. Terkejut gak aku. Aku ingatkan tade org nak melawat aku sbb aku tak gitau sgt semua org. Hehehe...Thanks for the buah tangan and thanks for coming! I really appreciate it. Dapat lepas rindu kat korang. Hehehe... :p

Kul 8pm, Sya dtg. Bawak bigmac, french fries, HL Low Fat Milk, apples, pati ikan haruan & some magazines. Mak aiii...makan lagi..hahaha...Sya lepak and borak2 dgn aku sampai kul 9pm. Pastu dia pun balik. Thanks Sya! I really appreciate it!...Malam tu aku tido kekenyangan!

Hari Selasa, aku menunggu dari pagi untuk discharge from the hospital. Makin bosan lak. Doktor tu busy plak. Kul 2pm baru nak dtg. Bila dia dah setuju utk aku kasi aku kuar, baru la aku rasa lega. Tapi kena dtg lagi next 2 weeks. Ishkkk...Bila aku nak balik, baru la nampak nurse yg cun. Dia offer aku nak tolong tolakkan wheelchair yg aku naik sampai ke lobby. Best best! Wangi sungguh dia. Hahahah..tapi aku tu tanggungjawab dia. Takyah le aku nak syok sendiri!..hahah...lagipun, hati aku tetap pada si dia... ;)

So, for these 2-3 weeks, aku kena pakai tongkat. Kaki berbalut dgn supporter. Dapat MC seminggu. Melepak kat umah je la aku. Yeayyy! Tapi esok nak kena gi office jap. Ishkkk...


### - "They who know the truth are not equal to those who love it and those who love it are not equal to those who delight in it." - Confucius

Posted at 08:28 pm by irwandy

juliana
April 5, 2005   10:26 PM PDT
 
abang ND :( u've fallen down again?

i'm happy u're back at home, take good care of urself,k?
GbuM
April 6, 2005   01:03 AM PDT
 
bertuah laaa tuan badan... masuk spital jer sumer kasi dia mamam sedap2.... nurse cun tu ko tak mintak no tipon ke??? kekekekkee
Op
April 6, 2005   11:43 PM PDT
 
lain kali bawak kamera kemana saja :P
kak nina
April 11, 2005   01:36 PM PDT
 
hati tetap pada si dia tapi goncang gak nampak pompuan cun yer...
  

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments




Previous Entry Home Next Entry]