Web Counter
Since January 2004




- ::: mE ::: -
| Irwandy aka ND |
| 27 |
| Kuala Lumpur |
| Working in Shah Alam |
| Photography, Blogging, Guitars |
| Music, Theatre, Movies, Cars |

| YM! : silverbullet_gt |


-------------------------------


ND's Latest News :-

- photography freak
- working in UMW, Shah Alam
- busy with working life lately


-------------------------------



Plain White Tee's - Hey There Delilah



-------------------------------

Siri Sampai Menutup Mata

Episod 1
Episod 2
Episod 3
Episod 4
Episod 5
Episod 6
Episod 7
Episod 8
Episod 9
Episod 10
Episod 11

-------------------------------

Siri Mencari Sinar

Episod 1
Episod 2
Episod 3
Episod 4
Episod 5
Episod 6
Episod 7
Episod 8
Episod 9
Episod 10
Episod 11
Episod 12
Episod 13
Episod 14


-------------------------------

Entri Yang Terhangat Di Pasaran

Aku Bukan Memilih
Pakaian Ketat : 18SX
Menjalinkan Hubungan
Why Call?
Ada Apa Dengan Perempuan?
Duit Hantaran
Melayu Kita
Mamak!!!
For The Love or Money
Mencarut?
Hantu
Kisah Di Traffic Light


-------------------------------

:: Archieves ::

<< April 2005 >>
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
 01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


If you want to be updated on this weblog Enter your email here:



rss feed


Sunday, April 03, 2005
Fractured Ankle! Hopefully Not!

Was playing futsal yesterday. Everything was fine but I just can't score some goals. Everybody merungut sbb turf futsal tu licin. Then suddenly, akibat laju sgt, masa tengah nak menggelecek, kaki kiri cam terpeleot...pastu bunyik PRAKKK!!!. Damnnn!!!

There you go. I think my ankle is broken or maybe got some fracture. My left leg takleh nak pijak lantai. My friends pimpin aku keluar. Bukak je kasut, fuhhh..bengkak gile. Sakit gile!!!...aarrgghhh!!!...

Kereta aku jauh, aku mintak tolong si puchong amik kan kereta aku. Pastu siluman(zul), naza & york pimpin aku ke kereta. Thanks a lot guys! Nasib baik kereta aku automatic. Kalau manual?...camne nak tekan pedal clutch dgn kaki kiri?..huhu...

Aku balik terus ke rumah. Amik tongkat. Ayah aku bawak gi klinik. First time in my life, aku terpaksa bertongkat. Sampai je klinik, doktor tgk aku dgn bertongkat...dia terus suruh ayah aku bawak aku gi hospital coz there's nothing he can do. Kaki aku dah start bengkak gile. Doktor tu ckp gi hospital first thing in the morning.

So, today aku kena gi Gleneagles Hospital, Ampang. Jumpa that Sports Injury doctor again! I might be admitted again!!!..kena x-ray, buat MRI lagi...arrghhh..boringnyaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! Baru je bulan Januari hari tu aku masuk hospital sbb knee injury. You can read it here.

Hmmm...we'll see how's everything later. Hopefully seliuh je la. Kalau patah or retak, mau kena operate and berbulan nak sembuh!...Camne dgn kerja aku?..Camne aku nak gi KLD?...Camne nak buat project aku?...ishkkkkkk...

Apa la salah aku. Ada la dosa yang aku telah buat ni. Mungkin juga aku lalai dalam menjalani tanggungjawab sebagai seorang Islam. Mungkin juga Allah mahu menguji aku sebelum aku mendapat sesuatu yang memberikan aku kebahagiaan hidup. Semoga Allah meringankan beban aku. Aku tahu ini semua ujian kecilNya sahaja. Aku meminta ampun padaMu Ya Allah!

So, kalau aku tak update blog ni by this evening, maknanya aku kena admitted la tu. Maybe for few days. Hmm..cya guys when I'm home! Bubbye!

### - People learned from mistakes. So do I. Aduhhh..sakitnya kakiii..

Posted at 07:33 am by irwandy

langsat
April 3, 2005   11:46 AM PDT
 
ujian Allah
Sabar ye?
e1
April 3, 2005   05:57 PM PDT
 
waa kawan... salam takziah.. atas buku lali ko tu.. kasi lepak baik2.. ok.. jangan lupa kasi SMS aku.. boleh aku mai.. lepak gleneagle ok.
Nur
April 4, 2005   04:00 AM PDT
 
so camana ngan ankle??? hope u'll be recovery soon!! ND,Fractured Ankle tu tanda Allah sayang kat ND lah tu...do take care!!
Op
April 4, 2005   09:29 AM PDT
 
moga tak ada apa-apa la kaki kau tu.
lissa
April 4, 2005   09:53 AM PDT
 
alahai..take care nd!!! be carefull k next time..hopefully nuthin serious
Dell
April 4, 2005   11:16 AM PDT
 
ND...so sorry 2 hear dat...
get well soon k...
gtb
April 4, 2005   04:51 PM PDT
 
sorry to hear that...hopefully nothing serious..and get well soon.. banyak yang tertunda kalau sakit ni..
penjejak minda
April 4, 2005   08:15 PM PDT
 
cian kt ko..

alah ckit je kan..? tangan boeh pakai lagi. so bole mkn lagi la... hehee
GbuM
April 5, 2005   12:07 AM PDT
 
get well soon... u better slow down a bit la... jgn lasak2 sgt... nnt makin sakit plak kaki..
mar
April 5, 2005   11:59 AM PDT
 
moga tak apa-apa.get well soon
nurz81
April 5, 2005   12:42 PM PDT
 
sabar eh.. semoga cepat sembuh..
idany
April 5, 2005   07:14 PM PDT
 
kesiannyer...
i like to read yr blog.
get well soon...
ND
April 5, 2005   08:31 PM PDT
 
thanks guys!...thanks idany..:D
  

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments




Previous Entry Home Next Entry]